piatok, decembra 05, 2008

Prezidentský kandidát František Mikloško sa stretol s členmi skupiny Volím Fera! na Facebooku

Uplynulú stredu sa prezidentský kandidát František Mikloško stretol s členmi skupiny Volím Fera!, ktorá funguje na komunitnom portáli Facebook. Medzi sympatizantov zavítala okrem pána Mikloška aj jeho manželka, ako aj jeho stranícki spolubojovníci Vladimír Palko a Pavol Minárik.

V bratislavskej pizzerii sa tak stretla celkom slušná partia ľudí, ktorí diskutovali najmä o stratégii, s ktorou by chcel pán Mikloško vstúpiť do boja o prezidentský post. Diskusia bola tiež v znamení nádeje, že slovenský volič si zvolí človeka s príbehom, človeka, ktorého meno je v ponovembrovej histórii slovenskej politiky pojmom.

Zvolená stratégia vyplýva z terajšej politickej situácie. František Mikloško sa preto chce opierať o konzervatívneho voliča a samozrejme o veriaceho človeka, ktorý dôveruje Bohu.


Založenie blogu Volím Fera!

Vitajte na blogu, ktorého cieľom je podporiť prezidentskéko kandidáta Františka Mikloška vo voľbách na budúci rok. Tento blog je občianskou iniciatívou a budete sa na ňom stretávať hlavne so známymi i menej známymi ľudmi, ktorí sa rozhodli podporiť Františka Mikloška na post prezidenta Slovenskej republiky. Blog budeme dopĺnať o pozvánky na akcie a ďalšie zaujímavé informácie o prezidentskom kandidátovi. Tešíme sa na vašu pravidelnú návštevu! :-)

pondelok, decembra 01, 2008

Tvorcovia kampane


František Mikloško je osobnosť novodobých dejín Slovenskej republiky. Vďaka jeho odvahe zorganizovať Sviečkovú manifestáciu môžeme dnes žiť v slobodnej krajine. Slovensko si po 20 rokoch slobody zaslúži prezidenta nielen s nekomunistickou minulosťou, ale aj takého, ktorý ochraňuje tradičné hodnoty západnej civilizácie. Teším sa, že 21. marca 2009 budem voliť Fera!

Lukáš Lučenič, zakladateľ kampane Volím Fera!


V prezidentských voľbách 21. marca 2009 náš národ ukáže, ako sa vníma. Ak sa považuje za hodný úcty a lásky, zvolí si prezidenta, ktorý si ho ctí a má ho rád. Iba človek, ktorý si váži samého seba a pozná hodnotu každého života, môže byť politikom zameraným na skutočné spoločné dobro. František Mikloško dozrel na takého človeka a politika v zápasoch pred Novembrom aj po ňom - stále s tou istou tvárou. Keď si ho slovenský národ zvolí za prezidenta, znova dostane dar a šancu uvidieť svoju lepšiu tvár. František Mikloško mu pomôže dosahovať ju a vloží na ňu úsmev.

V presvedčení o význame 21. marca 2009 pre Slovensko sme sa rozhodli priložiť ruku k Ferovej prezidentskej kampani ako skupina ľudí nezávislých od politickej strany a bez oficiálnych záväzkov. Fero je výnimočný muž, ktorý politiku nerobí kvôli sebe. Volíme ho.

Terézia Rončáková, žurnalistka


Františka Mikloška si vážim ako osobnosť protikomunistického disentu, človeka, ktorý sa významne pričinil o to, že dnes môžeme žiť v slobodných pomeroch. Počas 20 rokov v slovenskej politike sa nenechal skorumpovať, ale naopak zostal slušným hodnotovým človekom s mnohými skúsenosťami, vážiacim si všetkých slušných ľudí, aj keď nie so všetkými vždy súhlasí. Verím, že by vedel byť nadstraníckym a veľmi dôstojným prezidentom. Som veľmi rád, že môžem byť v tíme jeho podporovateľov.

Lukáš Obšitník, redaktor Postoy.sk